Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων και επισκέψεων του ΜΒΑ, οι φοιτήτριες και φοιτητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα, μια πρότυπη ελληνική επιχείρηση στον χώρο της οινοποιίας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ξεναγήθηκαν στους αμπελώνες και στους χώρους παραγωγής και εμφιάλωσης, ενώ ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις τεχνικές καλλιέργειας και τη διαδικασία οινοποίησης από την κα Άννα Κοκοτού και την οινολόγο κα Χριστίνα Γαϊτανά.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με γευστική δοκιμή επιλεγμένων ετικετών του οινοποιείου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδύασε τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή, ενισχύοντας την κατανόηση των φοιτητών/τριών γύρω από την επιχειρηματικότητα στον πρωτογενή τομέα και τη κλάδο της οινοποιίας.