Ο φοιτητής του MBA Food&Agribusiness κ. Νικόλας Αγαλόπουλος, ως μέλος της ομάδας ΈλληνFood, παρέλαβε το πρώτο βραβείο στο 1ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής ιδέας ΓΠΑ, που διοργάνωσε το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας & Μεταφοράς Τεχνολογίας (InnovInAgri) στις 22 Μαΐου 2018 στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο κ. Αγαλόπουλος μαζί με την κα. Λυδία Βαλάση, Υποψήφια Διδάκτορα ΓΠΑ και τον κ. Μαρίνο Ξαγοράρη, μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ανέπτυξαν το επιχειρηματικό τους σχέδιο για την αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανιών και καρπών Β΄ διαλογής από την ελληνική γη με σκοπό την παρασκευή βιολειτουργικών αλεύρων.
Στον ίδιο διαγωνισμό οι φοιτητές του MBA Food&Agribusiness Δ. Κάβουρας, Ε. Λέκκα, Ε. Ντούρλαρη και Δ. Παπαδάκος κατέκτησαν την τρίτη θέση με την ομάδα OHLIVE για το επιχειρηματικό τους σχέδιο για τη δημιουργία αφεψημάτων σε κάψουλες συμβατές με Nespresso με συνδυασμό βιολογικών ελληνικών βοτάνων. Η ομάδα αυτή κατέκτησε επίσης το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, που διοργανώθηκε από το Aroma Innovation Hub την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 στο Επιμελητήριο Αχαΐας.