Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Agri Innovation expo στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο επίκεντρο της καινοτομίας βρέθηκαν την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, πάνω από 400 επισκέπτες της 1ης Έκθεσης Έρευνας, Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο του Γεωργικού Μουσείου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου περισσότερα από 30 καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες παρουσιάστηκαν από τις ερευνητικές ομάδες του πανεπιστημίου.

Γιορτάζοντας τα 100 + 1 χρόνια από την ίδρυσή του, το πανεπιστήμιο άνοιξε τις πύλες του σε επιστήμονες, αγρότες, φοιτητές, επιχειρηματίες, επενδυτές, καθώς και εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου. Χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης απηύθυνε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Κίντζιος, ο Αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σταύρος Ζωγραφάκης, καθώς και ο τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και να ενημερωθείτε γύρω από τις πρόσφατες εξελίξεις στις επιστήμες της γεωπονίας και της αγροδιατροφής, μπορείτε να επισκεφθείτε την Agri Innovation expo μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.