logo
GR | ΕΝG
search icon

Το διεπιστημονικό αυτό MBA Πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους όλων σχεδόν των τμημάτων των πανεπιστημίων, κυρίως όμως οικονομικής και θετικής κατεύθυνσης. Η πολυσυλλεκτικότητα του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές και φοιτήτριες διαφορετικών επιστημονικών προελεύσεων και διαφορετικών τρόπων σκέψης να συνεργαστούν σε συγκεκριμένα πρακτικά θέματα και να συνθέσουν γνώσεις και εμπειρίες. Με τον τρόπο αυτό η πολλυσυλεκτικότητα αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του MBA Προγράμματος.

Το Πρόγραμμα επιλέγουν:

(α) Πτυχιούχοι οικονομικών τμημάτων και τμημάτων διοίκησης επιχειρήσεων. Άτομα, που θέλουν να αποκτήσουν εξειδίκευση σε θέματα του κλάδου των τροφίμων και του τομέα της γεωργίας.

(β) Πτυχιούχοι άλλων τμημάτων σχετικών με τα τρόφιμα και τη γεωργία. Γεωπόνοι, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, διατροφολόγοι κλπ. Άτομα που ενδιαφέρονται να κάνουν μια στροφή στην καριέρα τους και να σταδιοδρομήσουν ως διοικητικά στελέχη.

(γ) Πτυχιούχοι οποιασδήποτε κατεύθυνσης που βλέπουν τον κλάδο των τροφίμων ή τον τομέα της γεωργίας ως μια ενδιαφέρουσα προοπτική για τη δική τους επιχείρηση.